Intrã pe blog
Galerie foto
Întrebãri şi rãspunsuri
Întreabã medicul
 


Articole de pe blog


Adresa
Strada Nerva Traian
nr. 7, bl. M66
sc. A, ap. 20
sector 3, Bucuresti

Vezi pe harta interactiva ...


Programari
(021) 327.20.61
Luni-Vineri: 08.00 - 16.00

Pentru informatii
0740.338.705
0746.227.896
0726.881.491
Email: iuliavadanei@yahoo.com Facebook:


Programul de lucru
Luni-Vineri: 08.00 - 20.00
Sambata: 08.00 - 14.00
Romania-i tara mea!
Descriere: Am sa iubesc aceasta tara vesnic!Pentru o vizualizare optima 

 TERAPIE CROMATICA

Descriere:

Terapie cromatica consta in terapia pe baza de culori, avand un singur obiectiv: sa ne incarce de energie. Culorile favorizeaza fiecare o anume stare.Preturi

Consultatie: 100 Lei

Sedinta: 35 LeiACUPUNCTURA

Acupunctura este o arta terapeutica, strans ancorata in conceptiile filozofiei antice chineze. Se bazeaza pe plasarea judicioasa a unor ace metalice, in puncte cu delimitare anatomica precisa de pe corpul omenesc, conform unor legi de actiune care au la baza tocmai gandirea filozofica chineza.

Preturi

Consultatie: 150 Lei

Sedinta: 60 Lei

detalii...


HOMEOPATIE

Homeopatia este metoda terapeutica definita prin regula de baza: " Similia similibus curentur ", adica " Ceva ce se vindeca prin ceva asemanator ". Un pacient cu o afectiune exprimata printr-un ansamblu de simptome se va vindeca daca i se administreaza ca medicament o substanta capabila sa determine simptome asemanatoare atunci cand este administrata la omul sanatos.

Preturi

Sedinta: 150 Lei

detalii...


REFLEXOTERAPIE

Reflexoterapia este o tehnica de diagnostic si tratament in care sunt masate anumite regiuni ale corpului, in special plantele (talpile), avand ca efect disparitia durerii si a altor simptome.

Preturi

Consultatie: 150 Lei

Sedinta: 60 Lei

detalii...


MASAJ TERAPEUTIC

Procesul consta in conjugarea dietoterapiei, a masajului terapeutic si a gimnasticii pasive cu electrostimulare musculara.

Preturi

Sedinta: 65 Lei

detalii...


MASAJ SHIATSU (FOCUSED TOUCH SHIATSU)

Shiatsu este o forma de masaj vindecator fondata in Japonia la inceputul secolului XX, in care tehnica de baza este aplicarea de presiune pe traseele energetice descrise in medicina traditionala chinezeasca.

Focused Touch Shiatsu este un stil modern de shiatsu, unic un Romania, care include, aditional la tehnicile traditionale, tehnici din Terapia Cranio-Sacrata (Cranio-Sacral Therapy - Eliberari Craniene si Shiatsu Facial) si din masajul Trager (tehnici de manipulare usoara pentru realinierea corpului si deblocarea durerilor articulare).

Evaluarile pe care le realizeaza terapeutul sunt analiza posturala si testarile articulare.

Shiatsu (FTS) se desfasoara cu pacientul imbracat lejer (tricou bumbac, pantalon panza sau bumbac si sosete), asezat pe masa de masaj, fara a se folosi uleiuri sau creme de masaj. SHIATSU (FTS) ofera energie, claritate mentala, recastigarea vitalitatii, prin eliminarea stresului zilnic si a starii de oboseala cronica. De Shiatsu (FTS) pot beneficia persoanele de toate varstele, fiind recomandat atat omului sanatos, preocupat de prevenirea aparitei unor boli, cat si celui bolnav.

Preturi

Sedinta: 80 Lei

detalii...


MASAJ FACIAL

Preturi

Sedinta: 50 Lei (1/2 h)

detalii...


MASAJ LOCAL

Preturi

Sedinta: 50 Lei (1/2 h)

detalii...


LUMINA POLARIZATA

Senzatia de confort oferita de lumina solara se extinde asupra intregului sistem biologic al organismului uman, avand capacitatea de a oferi o parte din energia necesara functionarii optime a aparatelor si sistemelor acestuia. Asa cum plantele au nevoie de lumina in procesul de fotosinteza si noi avem nevoie de aceasta sursa de energie pentru sustinerea metabolismului si a sistemului endocrin. Lumina solara contribuie la reglarea multor procese biologice importante. Este bine cunoscut faptul ca sinteza vitaminei D se face in prezenta soarelui, aceasta avand un rol important in fixarea calciului in oase si contribuind astfel la dezvoltarea armonioasa a acestora.

Preturi

Sedinta: 10 Lei

detalii...


VINDECARE DINAMICA®

Metoda de Vindecare Dinamica® (creata de Prof. Psih. Calin Petru Cotrau) este o tehnica terapeutica moderna, energetica si spirituala, prin care o persoana (Vindecator Dinamic) pregatita in acesta metoda reuseste sa activeze cu succes mecanismele de reglare, corectie, recuperare si vindecare ale unei persoane cu diferite afectiuni.

Pacientul prezinta de cele mai multe ori miscari involuntare, constiente si stari modificate de constiinta cu rol corectiv, vindecator, la nivel fizic, psihic, emotional si mental. Miscarile sunt reactii automate cu valoare majora pentru eliminarea blocajelor existente si curgerea continua, armonioasa a energiilor.

Este o terapie energetica deoarece la baza procesului de vindecare sta fluxul energetic dinamic care dizolva blocajele energetice, dar si o terapie de vindecare spirituala deoarece procesele de vindecare sunt declansate la nivelele profunde ale fiintei umane.

Metoda are efecte benefice la o gama larga de afectiuni fizice, emotionale, psihice, mentale, precum: tulburari endocrine, dezechilibre tiroidiene, tiroidita Hashimoto, spondilita anchilozantă, boala Crohn, scleroza multipla, poliartrita reumatoidă, infertilitate, noduli mamari, chisturi/polipi/tumori ovariene si uterine, ovare polichistice, fibrom uterin, anxietate, depresie, atacuri de panica, migrene, insomnii, probleme digestive, constipatie cronica, boli de piele, tulburari de vorbire la copii, deficit de atentie, etc.

Preturi

Sedinta: 80 Lei

detalii...


Copyright 2018 Medireflex. Toate drepturile rezervate.